Tina Rudin Kaikkonen berättar om sin karriär i Onlinefolket

by Ehsan Ghafourian Noroozi - 05/10/2016 - 15:23

Som ett första inlägg här på The Community vill vi på Resultify dela med oss av vår podcast och då närmare bestämt veckans avsnitt med Tina Rudin Kaikkonen.

Få människor är så djupt driven att uttveckla och engagerad i näringslivet i södra Sverige som Tina är. Marknadsföreningen i Malmö, Good Malmö, Uppstart Malmö och Rotary Västra hamnen har eller har Tina haft som plattform för sitt arbete och engagemang för entreprenörskap i södra Sverige. I denna drygt timmeslånga intervju delar hon med sig av sin egen karriär, insikter och utmaningar och väg frammåt. Lättsamt snack med riktigt tunga personligheter när Ehsan Noroozi och Tina Rudin Kaikkonen snackar i Resultifys podcast Onlinefolket.

 

Tina%20Rudin%20Kaikkonen
Tina Rudin Kaikkonen by Tina Rudin Kaikkonen

written by

Resultify