Wrap up november

by Ulrika Hiertner - 09/12/2016 - 14:03

Innehållet på The Community har under november speglat den mångsidighet som temat inneburit. Via vår podcast och intervjuer har våra läsare utifrån fyra personer aktiva inom områdena fått en inblick i hur arbetet ser ut och läget för branscherna. Missade du månadens omgång av Salong? Eller vill du kanske bara återuppleva innehållet? Bigli Karan från Howl Studios delade med sig av sina insikter utifrån konceptet som helhet och hans session. Allt detta och mycket mer inom Games & Interaction hittar du på thecommunity.se! S nu till att njuta av decembers tema som belyser fundamentet för hela Media Evolutions verksamhet, Share & Care. 

Enjoy!


Pratstund med Ola Holmdahl, VD för Tarsier Studios 

Physical vs Digital design 

Anna Benckert, UX Desinger - Från datorn i väggen till IKEA

The Community-podden

 

written by

Media Evolution