Media Evolution söker Head of brand & communication

by Fanny Ericsson - 21/12/2016 - 15:35

Nu letar vi efter en person som vill driva arbetet med att utveckla, göra om och förbättra våra varumärken och kommunikation. Som pionjärsverksamhet finns det egentligen inga rätt och fel - viktigast är att du är beredd att ta ansvar och uppskattar frihet. Och förstås, är sjukt bra på kommunikation och har en känsla för vad som driver intresse.

Vi tror att du är orädd, engagerad och har en bra koll på vad som händer i omvärlden. Kanske har du tidigare jobbat inom byråvärlden med olika kunder och skulle tycka om att få fokusera för EN verksamhet - och så klart göra det kick ass. Eller kanske du har erfarenhet av att leda ett projekt från ingenting till ett något i världsklass. Eller kanske du helt enkelt har gjort lite allt möjligt men känner att du har energin och kapaciteten att ta Media Evolution och dess varumärken till nya höjder - både regionalt och internationellt. Viktigast är att du är beredd på att ta ansvar och har den där fingertoppskänslan för kommunikation som är svår att sätta ord på.

Som ansvarig för varumärke och kommunikation:  

  • Utveckla varumärkena Media Evolution och Media Evolution City som en plattform och mötesplats i världsklass. 
  • Leda och utveckla kommunikationsarbetet såväl strategiskt som operativt. 
  • Producera kvalificerade och angelägna textunderlag för olika målgrupper.
  • Säkerställa interna arbetsflöden och metoder som bidrar till snabbhet, enkelhet och med relevant innehåll.

Vi tror att du har:

- Erfarenhet av att leda, planera och organisera kommunikationsarbete
- Erfarenhet att skapa kontexter till grymt innehåll
- Bra koll trender och omvärld
- Viljan att ta ett stort ansvar

Var: Malmö
När: 1 februari 2017 eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100 %, tillsvidareanställning 
Språk: Svenska & engelska

Om du tycker att det här låter som något för dig, hör av dig till oss ([email protected]) och skicka med CV samt en kort beskrivning av vem du är och vad du har gjort. Ju förr desto bättre men senast den 15/1. (Om du ser denna annons efter 15 januari så hör av dig ändå, viktigare att det blir rätt än att det blir i tid)

Om Media Evolution 
Media Evolution erbjuder tjänster och mötesplatser som varje år hjälper tusentals människor att navigera i digitaliseringens framfart. Vårt syfte är att sammanföra de företag, organisationer och individer som utgör våra 400 medlemsföretag och möjliggöra att de kan kompetensutvecklas, tänka nytt och ställa om tillsammans kopplat till digitaliseringen i samhället.