Era följare genomskådar er

by Kristina Wroblewski - 24/04/2017 - 15:15

Ann 55 år, sjuksköterska från Mora, skapade denna veckans mest likade FB-inlägg åt Sveriges största skönhetsföretag.

Detta är möjligt med AddCreators - plattformen där privatpersoner skapar social media-inlägg åt varumärken. Privatpersoner kan på ett mer autentisk sätt skapa innehåll åt varumärken. Detta genom att fånga miljöer och vardagssituationer i deras egna liv och dela dessa med företag baserat på vad de önskar för typ av inlägg.

Att framstå som perfekt kan skapa distans.
Vi hävdar att genom att visa upp en mer ärlig och autentisk sida av sina produkter/tjänster bygger man upp förtroende. Vi spenderar tid i sociala medier för att socialisera. Vi är trötta på reklam och det mänskliga skapar större engagemang.

Era följare genomskådar er.
Det är svårare att ta till sig budskap och bilder som man inte kan relatera till. I en studie från Olapic svarade hälften av de tillfrågade att de skulle vara mer benägna att köpa en vara efter att ha sett en positiv eller användargenerarad bild online som de kan relatera till.

Alla är vi olika. 
AddCreators kopplar samman varumärken med idag över 200 anslutna kreatörer, alla med olika intresse, åldrar och bakgrund. Precis som era kunder är våra kreatörer olika. Det ser vi som en enorm styrka. Att det är möjligt att få en mängd med personer att interagera med ert varumärke och skapa vad de själva hade velat se i era social media-kanaler.

En kreativ add-on.
AddCreators gör det möjligt att ge varumärken en kreativ boost, vare sig man jobbar in-house eller med en extern byrå när det kommer till att skapa inlägg till social media. 

Tycker du att AddCreators låter som ett spännande social media-verktyg? Besök oss på AddCreators.com eller kom och lyssna när vi berättar mer på Världens bästa morgon den 28/4.

 

 

 

 

 

 

written by

Addcreators