Praktikant sökes! - Tillsatt

by Fanny Ericsson - 12/06/2017 - 16:54

OBS! Tjänsten är tillsatt!  

Till hösten 2017 söker Media Evolution en praktikant!

Arbetsuppgifter 
Vi letar efter dig som studerar av kommunikation, sociala medier, grafisk design eller PR.

Exempel på arbetsuppgifter är:
· Skapa och kurera innehåll till vår webbplats
· Skriva texter till nyhetsbrev, inbjudningar, aktiviteter och evenemang
· Skapa innehåll i sociala medier
· Arbeta med form och layout
· Enklare administrativa uppgifter
· Vara med och konceptutveckla aktiviteter och/eller mindre projekt
· Arbeta med kommunikationsarbetet

Ditt arbete kommer att kretsa kring sociala medier & kommunikation. Vi ser gärna att du har förmågan att formulera dig i skrift på ett kreativt sätt. Du har koll på diskussionerna på sociala medier, trenderna, språket och rösterna som hörs och syns där. Vi ser gärna att du kan grunder i Photoshop, Illustrator, InDesign. Lättare filmredigering och/eller WordPress är extra bra!

Praktisk information 
Vi vill att din praktik är sammanhängande och ingår som en del i en utbildning eller på något annat sätt berättigar till en huvudman (det spelar ingen roll om det är högskola, folkhögskola, yrkesutbildning, annan eftergymnasial utbildning eller via arbetsförmedlingen). Dina arbetsuppgifter beror delvis på dina intressen och din kompetens (försök gärna vara så tydlig som du kan om vad du är intresserad av att göra och är bra på).
 Vi är en liten organisation så du måste vara beredd ta tag i allt möjligt.

Ansökan skickas till Sofie Bachrach, [email protected] och innehåller CV och ett personligt brev. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och ser gärna att du kan starta så snart som möjligt till hösten.