Så lyckas du med native advertising

by Carin Paulsson - 26/09/2017 - 10:02

Vad är native annonsering och varför är det en så framgångsrik metod?

En native-annons är ett redaktionellt reportage som publiceras på köpt utrymme. Kvalitet och form måste överensstämma med plattformens övriga redaktionella innehåll. Samtidigt finns det krav på tydlig annonsmarkering. Vid native gäller öppna kort. Det här handlar om reklam, fast med en rejäl dos substans.

På Eminent skapade vi vår första native-kampanj för drygt tre år sedan. Därmed var vi en av de första byråerna i Malmö som tog steget in i native-världen. Efterhand har vår kunskap finslipats och idag har vi genomfört ett flertal framgångsrika native-kampanjer!

På vår hemsida delar vi våra 6 bästa tips för native-annonsering och där kan du även läsa mer om våra tidigare kampanjer för bl.a. Malmborgsbutikerna i Malmö och Lund.

Hör av dig om du är nyfiken och vill veta mer!

//Vännerna på Eminent reklambyrå

 

written by

Eminent